Aanpakken…

“Action speaks louder than words…”

Er gaat niets boven het daadwerkelijk aan de slag zijn met innovatie. Ervaren wat werkt en niet werkt. Snel keuzes maken en bijsturen. De operatie betrekken, want daar moet het landen. Agile, flexibel, kleine stappen, kleine teams, meetbare resultaten.

 

Afhankelijk van de specifieke situatie passen we onderstaande diensten toe:

Verbeter IT operatie. 

Welke (snelle) interventie is nodig om kosten, performance en beschikbaarheid van uw IT te verbeteren? Lagere operationele kosten en daarmee funding voor innovatie! Quick Scan met Quick Wins. Maar ook een betere landingsplek voor innovaties!

Stroomlijn lopende IT projecten.

Verbeter de aansluiting van business vraag op de IT oplossing. Verwacht minimaal 20% verbetering. Lagere projectkosten en sneller implementeren. Interventie per project met resultaat in dagen, niet weken.

Innovatie voor vandaag.

Direct toepassen van innovatie op maat. Waar liggen de kansen om gebruik te maken van Cloud, API’s en  ‘machine learning’? Is blockchain al een oplossing? We maken gebruik van uw bestaande leveranciers en/of van ons netwerk van innovatie partners voor specifieke oplossingen.

Innovatie voor morgen.

Welke relevante rol speelt uw organisatie in de toekomst? Hoe gaat technologie straks de behoefte van uw klanten beïnvloeden? Hoe helpt die technologie bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten? Met welke partners kan/moet ik samen gaan werken? We gebruiken bewezen technieken om deze vragen samen te brengen in een specifiek toekomstscenario. Dit is de basis voor een heldere visie op de rol die uw organisatie gaat spelen. Die visie is bepalend voor het kiezen van de innovatie die past bij uw organisatie.